Myynnin ja mainonnan automatisointi

Verkkokauppiaan tärkein työ on luoda tuotteistaan houkuttelevia. Tuotekuvien ja -kuvausten luominen on aikaavievää työtä. Tämän jälkeen monesti suunnitellaan vielä erikseen mainokset näytöille ja printtiin. Toistuvaa, kallista ja hidasta työtä, jonka Vareia ratkaisee uudella tavalla.

Mainonnan automatisointi

Kun verkkokauppaan luodaan uusi myyntiartikkeli, tuote tietoineen ja kuvineen muodostuu automaattisesti Vareian avulla digitaaliseksi mainokseksi. Tämän lisäksi verkkokauppaan luodusta tuotteesta saa nappia painamalla näyttävät digi- ja printtimainokset liiketiloissa käytettäväksi. Myös verkkokaupan tuotepäivityksen siirtyvät mainoksiin automaattisesti.

Vareia poistaa tuplatyön, ja tarjoaa erittäin tehokkaan ratkaisun kampanjointiin ja mainostamiseen – päivitä vain yhteen paikkaan ja samat tuotetiedot ovat käytössä kaikissa kanavissa, somesta kivijalkaan.

Älykäs kulunhallinta

Vareian kulunhallinnan vahvuus on helppo yhdistäminen jo olemassa oleviin järjestelmiin. Tämä mahdollistaa teknologian käyttämisen miltei missä tahansa. Käyttökohteita ovat esimerkiksi:

  • Verkkokaupan noutovarastot
  • Kauppojen esittelytilat
  • Majoituspaikkojen kulunvalvonta
  • Sähkölaitteiden etähallinta

Ota yhteyttä