ComniSwitch

In English

ComniSwitch on teollisuustasoinen pilviohjainalusta, jonka avulla voidaan ohjata laajaa skaalaa erilaisia laitteita, tai tukea niiden toimintaa kun tavoitteena on optimoida energiankäyttöä, aikatauluja tai automatisoida toimintoja. ComniSwitchin avulla voidaan ohjata tuotantolaitteita, lämmitystä, valaistusta, ilmastointia tai vaikka uimahallin veden lämpötilaa. ComniSwitchillä voidaan ohjata laitteita esimerkiksi sähkön Spot-hintojen perusteella, käyttötuntien, kalenterin, antureiden ja lukemattomien muiden käyttötapausten perusteella. Ota yhteyttä ja kartoitetaan tarpeet yhdessä!

ComniSwitchin edut

  • Laajat liitännät. Vielä ei ole tullut vastaan laitteistoa jota ei pystyisi yhdistämään ComniSwitchiin, oli kyseessä sitten analoginen tai digitaalinen kytkentä, vanha tai uusi protokolla.
  • Integroitavuus ja räätälöitävyys. ComniSwitch on 100% Comni Solutions Oy:n tuote ja pystymme räätälöimään sen lähes kaikkia käyttötapauksia varten.
  • Teollisuustasoinen vikasietoisuus. ComniSwitch kestää sähkökatkot ja piikit ja se on suunniteltu toimimaan itsenäisesti vuosia.
  • Tietoturva ja skaalautuvuus. ComniSwitch on äärimmäisen suojattu järjestelmä, jota voidaan laajentaa tarvittaessa kustannustehokkaasti.
ComniSwitch

ComniSwitch in English

ComniSwitch is an industrial level device and a cloud service combined. The main use case is to save and optimise energy use by controlling a variety of devices. The cloud service allows 3rd party system integrations for extended control. ComniSwitch is cost effective, battle tested and highly scalable.

Download a ComniSwitch English presentation here.