Noutorauta.fi on avattu

HM Company Oy yhdessä Comni Solutions Oy:n kanssa lanseeraa Noutorauta.fi -palvelun Seinäjoella 31.8.2022. Palvelu on yritysten yhteinen pilottihanke rautakaupan uudenlaisen konseptin tuottamiseksi. Palvelussa yhdistetään verkkokauppa, ja sille omistettu noutopiste joka sijaitsee osoitteessa Rengastie 2.

”Rautakaupan ja verkkokaupan yhdistäminen on ollut perinteisesti haasteellista, koska tuotteita on aivan jokaisessa kokoluokassa ja rahtikustannukset nousevat helposti sataan euroon ja ylikin.” Toteaa Kurikan Rautanet kauppaa pyörittävän HM Company Oy:n toimitusjohtaja Joonas Mäkilaine, ja jatkaa: ”Rahti kulkee kuitenkin paikallisesti kokoajan, joten tarjoamalla toimitustavaksi noudon Seinäjoelta pystymme palvelemaan varsin isoa talousaluetta verkossa. Asiakkaalle etu muodostuu kilpailukykyisestä hinnoittelusta ja tietenkin myös siitä että tavaran ehtii hakemaan vaikka keskellä yötä. Myös toimitusajat ovat lyhyitä, useimmiten tavaran saa samana päivänä tai maksimissaan vuorokauden sisällä tilauksesta.”

”Noutorauta on toteutettu Comni Solutions Oy:n Noutokontti-konseptilla, joka on siitä poikkeuksellinen pakettiautomaatti että sen avulla pystytään toimittaa myös todella isoja tuotteita. Tämä on omiaan rautakaupan tarpeisiin.” Toteaa palvelua operoivan Comni Solutions Oy:n toimitusjohtaja Valtteri Pihlajamäki. ”Noutokontti pystytäänkin räätälöimään todella monenlaiseen tarpeeseen, ja tarjoamaan 24/7 noutomahdollisuutta käytännössä kaikille kaupan alan toimijoille.”

Noutoraudan verkkokauppa löytyy osoitteesta www.noutorauta.fi ja ensimmäinen noutopiste sijaitsee osoitteessa Rengastie 2, Seinäjoki.

Seuraa, kommentoi & jätä palautetta somessa https://www.facebook.com/noutorauta

Noutokontin lisätiedot ovat saatavilla osoitteessa www.noutokontti.fi.